Jste zde

Lev - horoskop na rok 2012
Redakce

Co můžete očekávat v roce 2012?
Nedá se říct, že byste letos měli na růžích ustláno, nebo pokud, tak s trny. Ale největší pozitivum roku je, že starosti, které vás již dlouho trápily, v průběhu první poloviny roku pominou, až se úplně rozplynou, ledaže od podzimu začne jiný druh komplikací. Jinými slovy, vaše materiální a finanční problémy se zřejmě ztratí nebo výrazně zmenší, a to díky vlivné materiální nebo morální podpoře patrona, avšak koncem roku např.. ztratíte přítele nebo zemře starý strýc, atd.
Rok je mimořádně příznivý pro lásku. Letos ani jedno lví srdíčko nezůstane smutné a osamocené. Tolik štěstí v lásce, ale i v umělecké tvorbě, bývá málokterý rok, tak se těšte a využijte to naplno. Letní prázdninové období je ideální pro všechny typy vážných životních rozhodnutí, jako je např. svatba, stěhování, koupě nového bytu, auta, zahrádky, atd. I letní dovolená bude skvělá a naprosto dokonalá, jaká bývá málokdy. Od podzimu začíná jiný druh starostí než na začátku roku. Tím, že jste svěží a odpočatí, je dokážete řešit v pohodě a bez ztráty nadhledu nad věcí.

 

Domov a rodina
Loňský trend ještě v první polovině tohoto roku pokračuje. Více času je třeba věnovat práci, společenským povinnostem, případně podnikání a vůbec vydělávání peněz a na rodinu a domácnost zůstává málo času. Ale v konečném důsledku z vašich příjmů má užitek i vaše rodina: perspektivně budete moci zvelebit a zkrášlit svůj byt a dopřát své rodině trochu více luxusu než dosud. Ale v tomto roce to asi nestihnete. I tak druhá polovina roku přináší více času i prostoru pro řešení rodinných problémů. Blíží se nové zapojení, ale i nová rodinná starost. Říjen, listopad a prosinec jsou nejlepší měsíce na rodinné oslavy a iniciativy.

Láska a manželství
Letos vám štěstí v lásce přeje mnohem více než po jiné roky. Příležitosti na flirt a možná i pravou lásku budou. Záleží na vás, zda jste věrný tip a zůstanete při té lásce, kterou jste si loni nebo ještě předtím našli, nebo půjdete zkoušet štěstí jinde. Ale pokud to zkusíte, je třeba počítat s tím, že stará láska se to nějakým způsobem přece jen dozví, i pokud budete pravdu zatloukat, no a pak vzniknou chvíle, kdy bude třeba vysvětlovat a utěšovat a vše… no zkrátka, ne nadarmo se říká, že "z lásky šedivějí vlásky". V manželství vládne pravá láska, soudržnost, věrnost a oddanost, stabilita a v druhém pololetí i štěstí. Pokud si nejste jisti, zda toto manželství je to pravé, tak eventuální návrh na rozvod je nejlepší podat v posledních třech měsících roku. Tehdy rozvod dopadne podle vašich představ. Naopak na uzavření sňatku je nejlepší červen a červenec, pokud jste srpnoví, tak srpen, kolem vašich narozenin.
Šťastné období na lásku je v době od  8.II. - 5.III.,  3.IV. - 7.VIII., tedy přes 4 měsíce v kuse, což je mnohaletý rekord. Dále v době od  6.IX. - 2.x. prochází Venuše přímo vaším znamením a zvýrazní váš šarm a půvab, jakož i cit pro krásu a harmonii. Můžete očekávat i více návštěv, zejména dámských či uměleckých, hodně drobných pozorností a dárků, také intenzivnější prožívání krásy a umění. Další příznivé období na lásku je od 28. X. - 21. XI., a nakonec od 16. - 31. XII. V tomto čase snáze nakoupíte elegantní šaty, módní doplňky, šperky i umělecké předměty, výrazněji prožijete poezii života i umění, případně ji i sami vytvoříte. Méně příznivé období na lásku je od 1. -13. I.,  6.III. - 2.IV. a od  22.XI. - 15. XII. V tomto čase vás Amorovy šípy snadněji zraní. Kroťte svou touhu po požitcích v pojídání, pití i v lásce, hlavně v první polovině roku. Vše je třeba dělat s mírou, ba i nakupovat šperky, šaty a hezké věci.

Peníze
Jisté je, že v první polovině roku se budete hodně snažit, abyste si vydělali více peněz. Na jedné straně vám v tom Štěstěna pomáhá, na druhé straně pozor, abyste nepřišli do rozporu se zákonem. I ztráta zaměstnání by byla možná, případně sami dáte výpověď, pravda, za účelem získání lukrativnějšího zaměstnání. Druhá polovina roku přináší "sladké sny na vavřínech". Vaše aktivita polevuje, získané peníze účelně i méně účelně utrácíte a těšíte se z nové nabídky výdělků. Přijmete ji? Příznivé období na nákupy, prodej, podnikání a vyjednávání, ale i cestování a studium máte od 1. - 8.I..  2. - 23. III. a znovu 17. IV. - 9.V.,  24. V. - 7.VI., dále od  26.VI. - 31. VIII., tedy celé letní prázdniny, prochází Merkur přímo vaším znamením a dodá vám ostrovtip, humor, jasnost mysli a výhody při jednání s lidmi. Roste i štěstí na cestách a na dovolené, návštěvách, úspěchy ve studiu, ve finančních záležitostech jako i v literární činnosti. Další dobré období na merkurovské otázky je od 17. IX. - 5.x., od 29. X. - 14. XI. a ještě jednou od 11. - 31. XII. Méně vhodné období na merkurovské otázky je v době od 28. I. - 13. 2.,.,  10. - 23.V.,  6. - 30. X. a znovu od 15. XI. - 10. XII. Vánoční nákupy byste měli chystat přes advent nebo ještě dříve, jinak vás vyjdou dráž. Váš partner či sponzor má druhou polovinu roku výrazně těžší než vy.

Práce a zdraví
Jste rodilí šéfové a vedoucí, měli byste na to myslet po celý rok. Ve vedoucí funkci se vám skvěle daří, máte plno dobrých nápadů a ještě lepších podřízených, kteří ty nápady zrealizují. Po zdravotní stránce je to také dobrý rok, avšak měli byste vědět dokázat vypnout a o dovolené opravdu relaxovat. Ideální období na takové ne aktivity, ale pasivity, je léto, letní prázdniny. Pokud to nedokážete, jako následek přepínání se od podzimu mohou začít ukazovat příznaky přepracování. Jen pozor na návykové látky, ty by vás letos mohli přivést i do hrobu. Naopak léčení, sanatorium, rekreace by z vás udělali nového člověka. Dopřejte si to! Zvýšené riziko zánětlivých a horečnatých onemocnění, infekcí, operace, případně i fyzické zranění při sportu či na cestách máte v tomto roce minimálně, a to pouze od  24.VIII. - 6.x.,  26. - 31. XII., kdy snadněji podlehnete epidemii, infarktu či infekčnímu onemocnění. V této době jste i nervóznější a podrážděnější. Ukazuje se být užitečné držet bojovnost na uzdě. Mnoho energie a odvahy, případně i sportovní bojovnost vám Mars přináší v době od  3.VII. - 23. VIII., 7. X. - 16. XI. V té době můžete podávat větší sportovní a fyzicky náročné výkony.

Cesty a studia
Jeden druh omezení, jako je např. péče o přestárlého člena rodiny nebo finanční problémy, letos na podzim odpadá a rozvazuje vám ruce i křídla, abyste mohli cestovat. Letadlo vám však nedoporučuji ještě celých šest let. Letní dovolená v cizině by byla mimořádně vydařená, já na vašem místě bych jel na celé školní prázdniny, i kdybych si musel brát neplacené volno. Stálo by to za to, věřte! Návštěva krásných koutů Čech a okolí, ale i blízkých příbuzných, přinese radost celou druhou polovinu roku, termín si vyberte. Říjen a listopad jsou ale nejbezpečnější ze zdravotního hlediska.

Přátelství a plány do budoucna
Mít v talonu dobrého přítele, o kterém veřejnost neví, je často dobrá věc, v tomto roce v prvním pololetí dokonce vynikající. Od léta se opět můžete chlubit svými kontakty, známostmi a přátelstvími a jen tím získáte. Štěstí u přátel je významné v druhé polovině roku, do té doby se možná i pohádáte, i usmíříte. Ale od července jsou vaši přátelé a patroni po vašem boku a pomáhají, jak jen umí. Může jít i o neviditelné patrony, anděly strážné. Vaše projekty a plány rozjeďte na vyšší obrátky až v druhé polovině roku, přestože budete mít nutkání už dříve.

V čem vám přeje štěstí
Rok je mimořádný v tom, že je v něm více šancí uspět při osobním styku a přesvědčování než po jiná léta. Po celé letní prázdniny uspějete svými argumenty, ale i svým osobním šarmem a fluidem osobnosti. Využijte tento dar, který máte sice vždy, ale ne vždy se dá tak účinně použít jako nyní. Daří se vám i v práci, hlavně v prvním pololetí a máte skvělé patrony.

Dobrá rada
Nestyďte se za své slabosti. Máte dobré patrony, kteří vědí, že mýlit se je lidské a chtějí a mohou vám pomáhat, hlavně do podzimu. Nepropásněte tyto šance a obraťte se na ně, dokud je čas. Od léta však již jejich pomoc asi až tak výrazně nebudete potřebovat. Nezapomeňte se zavděčit těm, co vám pomáhali, hlavně na podzim si vzpomeňte.

 

BeranBýkBlíženciLevKozorohVodnář
Beran
horoskop na rok 2012

Býk
horoskop na rok 2012

Blíženci
horoskop na rok 2012
Lev
horoskop na rok 2012
Kozoroh
horoskop na rok 2012
Vodnář
horoskop na rok 2012
 
RybyPannaVáhyŠtírStřelecRak
Ryby
horoskop na rok 2012
Panna
horoskop na rok 2012
Váhy
horoskop na rok 2012
Štír
horoskop na rok 2012
Střelec
horoskop na rok 2012
Rak
horoskop na rok 2012