Jste zde


Příběhy naší paní doktorky I.
PhDr. Andrea Bayerová

Před čtyřmi lety se p. Kateřině zcela nečekaně udělalo v práci nevolno. Pracovala u PC, vtom se jí rozbušilo srdce, cítila velký tlak na prsou a svírání a k tomu pocit velké úzkosti a strachu.

 

Tyto pocity se jí posléze neustále vracely.Navštívila lékaře specialistu, prošla veškerými vyšetřeními. Výsledky-negativní.Doporučili jí psychiatra, který jí předepsal Seropram k trvalému užívání a na akutní stavy Oxazepan. začaly jsme pracovat spolu-deprese nikdy neměla,psychicky vypadá v pořádku, o svých problémech mluví racionálně a bez velkých emocí.


Pracuje jako úřednice, v zaměstnání se cítí příjemně, v r. 96 nastoupila na toto místo po mateřské dovolené. Vztahy na pracovišti hodnotí jako dobré s přátelskou atmosférou. První atak svírání a úzkosti se odehrál cca po 3/4 roku nástupu do zaměstnání.


Na MD byla se svojí třetí dcerou, která byla živější, ale naprosto bez problémů. Problémy nastaly, když začala navštěvovat školku. Odmítala jí, začala být lítostivá, plakala, i když se pro ní matka vracela.Každé zpoždění pro ni bylo traumatem, nedojedla ani svačinu. Trvalo to celé cca 1/2 roku.


U starší dcery byla situace ještě horší. Byla drobnější, velmi hodná, ale ve školce nejen že nechtěla být, ale dokonce ani jíst.Stranila se kolektivu a nedokázala se v ničem prosadit. Změna k lepšímu až v páté třídě.


Paní Kateřina si velmi živě vzpomínala na své chození do školky, kam chodila s nevolí.Také družinu neměla v lásce. Začalo mi to býti jasné. Trauma z kolektivu/tzv. sociální fobie/ u matky se promítlo na její dvě dcery.


Použila jsem z Aura Somy oranžovou kvintesenci Lao'c Kwan-jin, který čistí minulá traumata. V kineziologickém odbloku byl věkem příčiny 26.rok, kdy první dcera poprvé odjížděla se školkou na školu v přírodě. Matka prožila dva týdny plné úzkosti, jak to dcera zvládne. prošly jsme všemi pocity jejího odjezdu i návratu.Pro posílení účinku terapie jsem p. Kateřině podala Kauai esenci na uvolnění úzkosti. Zhruba po 2 měsících na další návštěvě mne potěšila svým 80% zlepšením.





Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

PhDr. Andrea Bayerová

Zaměření: Kineziologie, psychoterapie, Mistr Reiki, Aura Soma, Kauai.

Kontakt: Kineziologie, psychoterapie, Mistr Reiki, Aura Soma, Kauai.

Web: Nevyplněno

Telefon: Nevyplněno



Další články autora