Jste zde


Jan van Helsing: Než si proženeš hlavou kulku, přečti si tuto knihu
RenataP

Jan van Helsing

Bouře hněvu, zoufalství a nespravedlnosti. Bolesti i prohry. Takové mohou být chvíle, kdy máte pocit, že ta „kulka“ by byla nejlepším řešením nepovedeného života. Jan van Helsing byl v podobné situaci, v podobné situaci jsou tisíce jiných lidí. Mnohdy o nich ani nevíte, protože to buď tají, nebo to zvenčí vidíte jako něco zcela jiného. Často to jsou i nemoci pramenící z únavy z toho, že jste nuceni dělat něco, co dělat už nechcete…

 

V jednom příběhu je to přesně popsáno:

„Moje krize mě vzdálila od zvoleného studijního oboru, strhla mi pásku z očí a rozpoutala ve mně bouři hněvu; následky této změny jsem pocítil i fyzicky. Částečně mi zešedivěly vlasy a začaly mi vypadávat; najednou jsem byl svému bratrovi a starým pánům podobný víc, než by mi bylo milé! Snížila se mi odolnost těla a já strávil mnoho dní v posteli, protože jsem se cítil nesmírně unavený z bojů, jichž jsem se nechtěl účastnit.

Od té doby jsem se začal vědomě věnovat pravidelné meditaci. Tím, že jsem se vědomě zabýval sám sebou, prozkoumával své nitro a odstranil všechno, co mého ducha, duši i tělo negativně ovlivňovalo, jsem naše nové (sebe)vědomí. Dnes je moje víra silná jako nikdy předtím, moje kniha je hotová a vyšla v elektronické i tiskové podobě. Na duchu jsem koncentrovaný a mírumilovný a zhoustly mi vlasy. Navíc mám v životě nové cíle, které jsou v souladu s mou podstatou a nepřišly ke mně odnikud zvenčí.“

Životní krize, které vás vyčerpaly až na dno.

Třicet šest příběhů s různými konci. Jeden karambol, nebo i více na sebe navazujících.

Různé sociální vrstvy, různé povahy lidí.

Kniha Jana van Helsinga je o předávání zkušeností jiných, o podělení se o svou vlastní zkušenost s životní krizí, z děsem a hrůzou z toho, že od nynějška už nebude nic jako předtím. Můžete ji vnímat jako sérii příběhů, které si přečtete, uděláte si na ně názor a možná se sem tam inspirujete.

Ale také tuto knihu můžete vzít více z nadhledu…

Mezi řádky….

Mezi jednotlivými větami, řádky, příběhy, se skrývá tenká červená nitka pochopení zákonitostí, které nás do krizových situací vhánějí, abychom něco pochopili. Pro každého je tato cesta jiná, ale tohle jediné, mají všechny společné. Nad tím se zamýšlí i autor a tak společně s ním můžete tuhle krásnou zelenou knihu brát jako malou praktickou učebnici toho, jak funguje lidský život na této planetě. Proč sem chodíme, proč žijeme v podmínkách, v jakých žijeme. A co s nimi… co s lidmi, co s mezilidskými vztahy….

Odpovědi na všechna PROČ… Proč si tu kulku hlavou neprohnat…

O autorovi:

Jan van Helsing (vlastním jménem Jan Udo Holey) se narodil v roce 1967. Je autorem mnoha knih a majitelem vydavatelství Amadeus Verlag. V polovině 80. let minulého století začal cestovat, zejména při expedicích po USA, Egyptě, Jižní Americe, Africe a Asii učinil objevy, které zpochybňují náš osvícenecký pohled na svět. Na svých cestách se seznámil s řadou zajímavých lidí z okruhu tajných služeb, templářských rytířů i zednářských lóží. Tato setkání vedla k tomu, že roku 1993 napsal svou první knihu o tajných společnostech. Během dvou let se tento titul stal bestsellerem, prodalo se ho přes sto tisíc jejich exemplářů a byla přeložena do osmi jazyků. V roce 1995 následoval druhý díl, jehož obsah však natolik pobouřil jisté zájmové skupiny v Německu a ve Švýcarsku, že kniha byla na základě soudního rozhodnutí stažena z prodeje, aby tak občané byli „uchráněni“ před „škodlivými“ informacemi.

Ještě úspěšnější byla publikace Ruce pryč od této knihy, která očividně sedla do aktuálních nálad společnosti, protože se jí prodalo více než dvě stě tisíc výtisků. Ve svých (prozatím) patnácti knihách dokázal Jan van Helsing nejen s velkým předstihem předpovědět politický i ekonomický vývoj, ale také podrobně vysvětlit, jak má být na světě pomocí globálního terorismu a následné zostřené kontroly občanů nastolen nový světový řád. Jana van Helsinga můžete navštívit také na internetových stránkách www.amadeus-verlag.com.

Vydalo nakladatelství Anch Books, 2017, www.anch-books.eu




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

RenataP

Zaměření: Nevyplněno

Kontakt: Nevyplněno

Web: Nevyplněno

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více