Jste zde


Numeroskop na únor 2003
Magica Bohemica

Vážení, všichni kdo jste se narodili v měsících od února do prosince budete až do svých narozenin počítat své osobní vibrace pomocí čísla 4 – universální roční vibrace roku 2002, po svých narozeninách budete už počítat s pomocí čísla 5 (2003). Neboť osobní roční vibrace (př: narodili jste se - 16. 4., kteréhokoliv roku) v tomto případě šestka (1 + 6 + 4 + 4 = 15, 1+ 5 = 6) působí od vašich narozenin – 16. 4. 2002 do následujících – 16. 4. 2003, o tohoto data vaše osobní roční vibrace přechází do sedmičky (1 + 6 + 4 + 5 = 16, 1+ 6 = 7). Omlouvám se, minulé měsíce jsem psala způsob výpočtu osobní měsíční vibrace složitě. Zde je zjednodušený postup: číslo dne narození + číslo měsíce narození + číslo universální roční vibrace + číslo kalendářního měsíce = číslo osobní měsíční vibrace. Příklad: Narozen/a 16. 4.: 16 + 4 + 4 + 2 = 26, 2 + 6 = 8, vaše osobní lednová vibrace je sedmička. Nebo narozen/a 9. 1.: 9 + 1 + 5 + 2 = 17, 1 + 7 = 8.

 

UNIVERZÁLNÍ VIBRACE MĚSÍCE ÚNORA PRO ČESKOU REPUBLIKU:
Únor měsíc plný úspěchů a dosažení cílů, vévodí mu vibrace je osmičky, symbolizuje ji béžová, hnědá a růžová barva a zdobí ji diamant. V tomto období budeme zaslouženě odměněni, podle jednání v předchozích období. Buďme zodpovědnými sebevědomými činiteli, organizátory, vůdci. V tomto období můžeme učinit velké věci, nikdy však nezapomeňme na poctivost a čestnost. Pusťme se s chutí do práce a penízky se jen pohrnou. Snažte se v tomto období naleznout rovnováhu, vyvažte svou energii moudrostí a úsudkem.


Osobní měsíční vibrace 1
Tento měsíc se vám bude ve všem velmi dařit, jak v kariéře, tak v osobních vztazích. Budete hodně a produktivně pracovat, tento měsíc je ve znamení finančního ohodnocení. Budete pracovat velmi produktivně a moc času vám na nic nezbude, dejte se pozor na stres a přepracování, mohli byste si přivolat onemocnění. Šťastné dny: 9., 18., 27..


Osobní měsíční vibrace 2
Tento měsíc budete více spolupracovat s druhými lidmi, nic nového však nezačínejte spokojte se s tím čeho jste již dosáhli a více to rozvíjejte. Buďte trpěliví, tolerantní a taktní. Buďte pozorní a naslouchejte, jsou tací kteří vás potřebí, přispěchejte na pomoc s klidem a harmonií. Příznivé dny: 1., 10., 19., 28.. Méně příznivé dny: 8., 17., 26..


Osobní měsíční vibrace 3
V tomto období budete středem všeho dění, budete šéfem zábavy a humoru, a proto se zúčastněte maškarního veselý a pravděpodobně právě váš originální převlek zvítězí na celé čáře, ještě hodně dlouho se budou vaši známí smát při vzpomínce na vaši maškarní kreaci. Příznivé dny: 2., 11., 20.. Méně příznivé dny: 7., 16., 25..


Osobní měsíční vibrace 4
Buďte dovední, tvořiví, své originální nápady zrealizujte s kolegy. Buďte plni energie a odhodlání zvládnout všechny mnohdy i nepříjemné povinnosti s odvahou a diplomacií. Pracuje neúnavně pro druhé, bohatě se vám to vyplatí. Nezapomeňte na sport a relaxaci. 3., 12., 21., 30.. Méně příznivé dny: 6., 15., 24..


Osobní měsíční vibrace 5
Vyberte si dovolenou a jeďte na hory, teď je to nejpříjemnější období pro nová dobrodružství, zábavu a legraci. Bavte se, veselte se, buďte milí, krásně se oblečte do pestrého a barevného ohozu a vyrazte na párty, vaše komediální nadání sklidí zasloužené ovace, sami se budete divit kde se to ve vás bere a čeho jste schopni pro pobavení svých přátel. Získáte spoustu nových přátel. Příznivé dny: 4,. 13., 22.. Méně příznivé dny: 5, 14., 23..


Osobní měsíční vibrace 6
Tento měsíc máte skutečně hodně práce, jednejte s rozmyslem, s láskou a uváženě nic nelamte přes koleno, myslete více na sebe a své blízké. Nejděte si čas ji na rodinu a obklopte se krásou, hudbou a květinami, relaxujte více se svým protějškem. Vše důležité plánujte na: 5, 14., 23.. Méně příznivé dny: 4,. 13., 22..


Osobní měsíční vibrace 7
Toto období je velmi vhodné pro studium a vzdělávání se v duchovní linii, co získáte a naučíte se předávejte dát, buďte učitelem. Cestujte, vnímejte přírodu, lidi, poznávejte jiné zvyky a kultury a rozdávejte plnými hrstmi své poznání do světa. Naplňte své dny láskou, krásou a harmonií. Šťastné dny: 6., 15., 24.. Méně příznivé dny: 3., 12., 21., 30..


Osobní měsíční vibrace 8
Organizujte a velte. Vaše snažení dozrává, plodí úspěch podle toho jak jste předešlá období konali. Dobrák bude odměněn. Vaši blízcí vás obdivují a chválí. Zloun bude potrestán. Vaši blízcí vás zatracují a peskují. Děkujte za vše co vám život přináší i ze zlé situace se dá dobré vytěžit. Důležité schůzky plánujte na: 7., 16. nebo 25. Méně příznivé dny: 2., 11., 20..


Osobní měsíční vibrace 9
Nic nezačínejte, raději zůstávejte více samy a analyzujte, své myšlenky a skutky. Vydejte se na dlouhý výlet do přírody i do nitra své duše, hledejte ve všem smysl a řád. Buďte pružní pomáhejte každému, jak můžete. Zbavte se čehokoliv co už nepotřebujete a co vás trápí. Důležitá rozhodnutí konejte: 8., 17. nebo 26.. Méně příznivé dny: 1., 10., 19., 28..





Názor autora se nemusí shodovat s názorem redakce



Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

Magica Bohemica

Zaměření:

Poradenství, zdravý životní styl,
Numerologie - dítěte, partnerská, situační

Kontakt:

725 196 112

MagicaBohemica@seznam.cz
www.magicabohemica.cz

Web: http://www.magicabohemica.cz

Telefon: 725 196 112



Další články autora
více