Jste zde


Festival Evolution nabídne duchovní obohacení a inspiraci zdravým životním stylem
Esoterika.cz

 

Zajímáte se o esoteriku, astrologii nebo zdravý životní styl? V tom případě byste si neměli nechat ujít Festival Evolution, který se bude konat o víkendu 23. – 25. března na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Na Festivalu Evolution se zde sejde více než čtyři sta tuzemských i zahraničních vystavovatelů, kteří představí své produkty a služby se zaměřením na BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, ALTERNATIVU a OSOBNÍ ROZVOJ.

Ti návštěvníkům představí nejnovější trendy a produkty z oblasti bio potravin, přírodní kosmetiky, výživových doplňků nebo ekologicky šetrných výrobků. Nedílnou součástí festivalu je doprovodný program, v rámci kterého se během tří dnů vystřídá na sedmi pódiích více než 150 osobností.

Festival Evolution je každoročně magnetem pro všechny, kteří chtějí žit aktivně a zdravě, záleží jim na okolním prostředí a zajímají se o to, co životu dává hlubší rozměr. Skladba vystavovatelů i koncept živého programu propojují tu část života, která se nám může zdát příliš emoční či spirituální, s tou, která naopak působí příliš racionálně.

Astrologie i sebepoznání

Návštěvníci se mohou těšit na přednášky z oblasti spirituální psychologie, regresní terapie, dozvíte se o propojení duší, nezvyklých zážitcích či využití intuice, představí se témata, jejichž společným jmenovatelem je sebepoznání, duchovní obohacení a osobnostní rovnováha člověka i celé společnosti. Nebudou chybět astrologie, energetická cvičení nebo biotronika.

Navíc si zde můžete vybrat cvičení, která posilují tělo i mysl. Bez ohledu na věk, váhu či zkušenosti si na Výstavišti můžete zdarma vyzkoušet například jednoduché jógové techniky, základy taiči, různá dechová cvičení, meditaci nebo třeba bollywoodský tanec.

Zdraví a vztahy spolu souvisí

Asi všichni chceme fungující vztah plný lásky, porozumění a klidu. Všichni potřebujeme cítit, že nás někdo potřebuje a miluje. Jinak nám něco chybí. Ale co si s tím počít? V dnešní době existuje mnoho metod, jak na to, a s některými z nich se můžete na festivalu seznámit.

Najdete zde lektory, kteří vám poradí, jak rozvíjet vztah, aby se z něho i po letech nevytrácela láska, blízkost, vášeň a intimita. Odborníci poradí, jak rozeznat pravého životního partnera, odhalí, o co jde ve vztahu mezi mužem a ženou, nebo pomohou zjistit, jak předvídat chování partnerů. Chybět nebudou ani programy pro ženy, které jim pomohou uvědomit si svou sexualitu a ženskost.

Na festival dorazí také německý lektor a duchovní kouč Gerhard K. Pieroth. V své přednášce osvětlí několik, pro mnoho lidí překvapivě snadných způsobů, jak dosáhnout spokojenosti a štěstí v našem životě.

Koučovací zóna

Chcete znát odpověď na svoji nejpalčivější otázku ve vašich vztazích? Potřebujete zjistit, proč nevyděláváte více, i když se snažíte nad své síly? Zaměstnáváte se otázkou, jak to udělat, aby vás vaše práce opět začala bavit? Či snad strádáte nemocemi, nadváhou a lékaři jsou v koncích? A hlavně pokud trpíte nízkým sebevědomím či se nemáte rádi, pojďte zjistit proč.

Na festivalu si budete moci zdarma vyzkoušet koučinkovou zónu, kterou připravil autor metody Emočních rovnic Aleš Kalina. Otestovat si můžete oblasti, které jsou v našem životě nejdůležitější - dětství, práci, peníze, zdraví, talenty, vztahy a deprese.

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Těšit se můžete také na rozsáhlou food zónu s bohatým výběrem bio, veggie, vegan, raw, natur a fair trade potravin, ale také na nabídku přírodní kosmetiky, ekologické produkty a služby. 

Odborníci, kteří se zaměří na kvalitu a složení potravin a dalších výrobků, návštěvníkům poradí, jak se vyznat v etiketách, a jak rozeznat opravdu kvalitní výrobky nebo jaké mají zdravotní přínosy či rizika výrobky, které běžně kupujeme. Nejen pro ty, kteří hledají novou inspiraci do kuchyně, jsou určeny přednášky a besedy o různých výživových směrech.

Na hlavním pódiu vystoupí například na Taťána Gregor Kuchařová, Ondřej Gregor Brzobohatý, Octavio Rettig, Calixta Suarez, Peter Jentschura, David Frej, Kalman Horváth, Tomáš Rychnovský, Milan Studnička, Jan Mühlfeit a mnoho dalších.

Kompletní festivalový program včetně seznamu vystavovatelů najdete na webových stránkách www.evolution.cz

Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno