Jste zde


29. STAR OF BETHLEHEM - pohlazení po duši...
Pavla Aligová

 

Esence Star of Bethlehem je možné nazvat esencí útěchy a z tohoto důvodu je velmi často používána. Není podstatné, ve kterém časovém období se dotyčný jedinec nacházel v krizové životní situaci, která byla spojena s velkým duševním utrpením, smutkem, zklamáním, rozchodem, ztrátou blízkého člověka apod.

 

Tyto všechny nezpracovaná traumata z dávné nebo i současné doby je možné touto esencí ošetřit a tyto duševní rány zahojit. K negativním duševním zážitkům můžeme připojit i tělesná zranění při autonehodě, zlomeniny, poranění páteře, otřes mozku, dlouhodobou narkózu atd. Příčinou duševních traumat a otřesů bývá často narození dítěte, kdy dítě samotné nemůže zpracovat šok z násilného oddělení z těla matky, kde bylo chráněno před vlivy okolního světa v době těhotenství. Rovněž nechtěné těhotenství se promítá do budoucího života dítěte a provází jeho život pocity odmítnutí a sníženým sebevědomím.

 

Nevysvětlitelná duševní podrážděnost a přecitlivělost se projevuje jako nános z dávno minulých duševních traumat. V této době nebyl negativní zážitek zpracován, ale byl zapomenut nebo úmyslně vytlačen z mysli. Díky následujícím negativním zážitkům jsou z rány mysli vysílány signály k zapomenutým bolestným epizodám a tyto nezahojené rány se opět otevírají a hromadí se spolu s novými negativními zážitky do neúnosné míry duševního utrpení.

 

Typ Star of Bethlehem tvrdí:

  • se ztrátou mého milovaného muže se nemohu vyrovnat ani po letech. Stále mne přepadá bolestný smutek z této ztráty
  • se zklamáním, které jsem prožila před několika měsíci, se nemohu dodnes vyrovnat
  • smutné zprávy se mi stále vracejí do mysli
  • můj učitel mne stále zesměšňoval před ostatními žáky
  • proč jsou lidé k sobě tak zlí?
  • několikahodinová narkóza při operaci mne duševně poznamenala
  • od doby mého znásilnění nejsem schopna normálně sexuálně žít. Stále mám tyto násilné obrazy před očima

 

Pohlazení po duši, zpracování dávno zapomenutých nebo čerstvých zážitků je nesmírně důležité pro zdravý, spokojený a vyrovnaný život. Esence Star of Bethlehem je jednou z možností, jak této vyrovnanosti dosáhnout, získat ztracenou důvěru a lásku k vlastní osobě.




Pokračování příště



Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

Pavla Aligová

Zaměření: Astrologie, Bachova kvetova terapie, Schüsslerovy mineraly, Tarot.

Kontakt: www.astrogaia.webnode.cz

Web: http://www.astrologin.wz.cz

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více