Jste zde


Tanec Bohyně - zrození ženy
inzerce

Soboty 27. září, 25. října, 22. listopadu, 20. prosince, 24. ledna. Vždy od 10 do 18 hodin.


Po dvou letech večerních setkávání v kruhu žen ve mně dozrál impuls dát větší prostor a delší čas pro prožívání ženskosti mezi ženami.  Jak už víte z vlastní zkušenosti, vyprávění nebo z informací na webu, Tanec Bohyně je program s prožitkovým tancem, meditacemi, rituály, ženskou tantrou a konstelacemi v kruhu žen. V cyklu sobotních setkání, stejně jako tomu bylo dříve, budeme společně hledat naše zdroje. To, co nám jako dcerám, ženám, matkám, partnerkám, manažerkám, milenkám ... dává podporu a sílu v tom, čím zrovna jsme. Vydáme se prozkoumávat to, co nás v našich rolích naplňuje, abychom mohly objevit a vystoupit z toho, co nám nevyhovuje.
Zrození ženy je o tom uvědomit si dar být ženou se všemi tvářemi a projevy. Budeme v sobě a jedna v druhé objevovat a podporovat ženské poklady. Naplňovat to, co potřebuje dosytit, aby mohlo vyrůst do krásy, lásky a plnosti.
Budeme tančit tanec všech tváří Bohyně, ze které se rodí lidská žena.
Žena, která dokáže naplnit sama sebe a obohatit svými dary všechno a všechny kolem sebe.

 

„V tom, co jsem tenkrát prožívala mi Tanec Bohyně pomohl. Vypla jsem hlavu a posunula jsem se díky vnitřním prožitkům. V hlavě se mi totiž honilo tolik myšlenek, že to bylo hrozný. Díky vnitřním prožitkům jsem neměla pocit, že jsem zaseklá, že stojím na místě. Začalo se něco dít, bylo to v procesu. Dalo mi to pocit, že nejsem vytěsněná, sama s tím, co prožívám. Některé prožitky byly opravdu hluboké, takže potom jsem měla na čem stavět.“
„Okrem neskutocneho zazitku vo forme jej workshopov mi dala aj presvedcenie, ze toto je moj sposob ako sa spajat sama so sebou a ako na sebe pracovat“

Program pro ženy kde pracujeme s tématy, postoji, projekcemi které stojí mezi námi a prožíváním sebe v úplnosti.  Procházíme praxemi k objevení našich nejhlubších prožitků lásky a odevzdání se. Těmi praxemi jsou ženská cesta tantry, prožitkový tanec a probouzení moudrosti našeho těla.
Sobotní setkávání nabízí podporu k objevení našich nejhlubších prožitků lásky a odevzdání se. Teprve až se naše strachy ohledně milování a důvěrnosti rozpustí, až zmizí naše velká očekávání a fantazie, pocítíme posvátnou sílu lásky a vstoupíme do ní.
Pět sobotních dní strávíme ženském kruhu, v rituálech a tanci. Vydáme se obnovovat spojení se Zemí. Budeme objevovat její bohatství a krásy. To, jak je otevřená, plná lásky, plodná i hluboká – jako žena, která miluje a je milována.

Vydáme se na společnou cestu k obnovení živého a zdravého vztahu sama se sebou, s naší ženskou linií a Zemí. V uzdravujícím kruhu žen můžeme tančit, tvořit vlastní rytmus, probouzet, uctívat a prožívat vztah se svou vnitřní holčičkou, ženou, milenkou, matkou, stařenou... tanečnicí, umělkyní, ochránkyní, bojovnicí, čarodějkou a Bohyní. Budeme objevovat své kvality lásky a radovat se z toho, kým doopravdy jsme.

Žijeme v čase, kdy se můžeme probudit a rozšířit svoje vědomí, měnit svoji realitu a svobodně volit, jak prožijeme svůj ŽIVOT. To, jak jsme vědomé nám dává svobodu volit pro koho nebo pro co užíváme svou energii, svůj čas.
Obnovování kvality života na Zemi je něco, co můžeme my ženy dělat každý den. A tak vás srdečně zvu na tato setkání v kruhu žen.

Když přestaneme tělu dávat pokyny, co má dělat a dovolíme mu, aby se vyjádřilo pohybem samo, je to stejné jako v reálném životě - přestaneme chvilku jednat podle pokynů „to musíš, to se dělá, takhle bys měla ...“ a dovolíme si zjistit jak to máme ve skutečnosti my samy.
V kruhu žen máme exkluzivní možnost přijít na to, co doopravdy každá z nás potřebuje. Můžeme se úplně ponořit do vlastního pohybu a být tancem spíše než „dělat taneční pohyby“.
Prožitkový tanec je technika, která tuhle individuální a jedinečnou sílu v nás uvolňuje do pohybu našich těl. Vnitřní tanec energie nás vede víc k porozumění sobě i druhým.
Přijít si takhle „zatančit“ je docela příjemná relaxace,  odpočinek a výzva prozkoumávat to, co ženě dává sílu a podporu. Třeba radost. Když se chci radovat, většinou k tomu hledám nějaký vnější podnět. Třeba si půjdu koupit něco hezkého na sebe, udělám si výlet na krásné místo, dám si dobrou večeři nebo se sejdu s někým, koho mám ráda.
V prožitkovém tanci si vlastně dáváme schůzku samy se sebou. S tou radostí, která je v nás. A tak místo hledání vnějšího podnětu jdeme přímo ke zdroji. K tomu uvnitř nás, co se raduje.

Kurzovné je 4500 Kč, při účasti na jednotlivých setkáních je cena 1200 Kč za den.
Přihlášky a informace posílejte na registrace@cestyprozitku.cz, dostanete od nás registrační informace.
Více na www.cestyprozitku.cz

Monika Budilová je zakladatelkou centra Cesty Prožitku, kde má individuální praxi. Pracuje patnáctým rokem v osobním a projektovém poradenství. Věnuje se práci se změnou vnitřních postojů jak v pracovním tak v osobním životě. Od roku 2006 připravuje pravidelná setkání v kruhu žen  Tanec Bohyně a v roce 2007 propojila prožitkový tanec a tantru proměny forem ve večerních a víkendových seminářích. Od roku 2007 asistuje ve výcviku Skydancing tantry.