Jste zde

Karty Dokážu to! Když k sobě chcete být mimořádně něžní
RenataP

Knihy a učení Louise L. Hay je zaměřeno na Miluj svůj život. Určitě znáte! Všechno, co nyní vychází s jejím jménem je stále protkáno úžasným vyjadřováním, zcela typickým pro toto milující učení. A průkopnické uvažování ve smyslu, že se máme mít rádi. Máme se ocenit a sebrat tak v sobě ty nejlepší vlastnosti a uplatnit je pro dobré své i druhých lidí.

 

Kartičky pro každou příležitost, pro změnu

Jsou milé, velmi přesné a obsahují přesně to, čeho bychom si měli dávkovat každý den. Jemnou podporu.

Časem jsem zjistila, že takové srdíčkové karty ve stylu Dokážu to! nejlépe uplatním ve chvílích, kdy:

Jsem na začátku a dělání  nových kroků…

Jsem nadšená a potřebuju podpořit!

Jsem šťastná a hledám další cestu…

Jsem extrémně unavená a nevím, jak dál.

Jsem zklamaná a nevím jak dál…

Vlastně všechno to jsou popisy situací, kdy oceníte přítomnost přítele, někoho, kdo vás vezme za ruku a řekne, že všechno bude dobré a že to dokážete. A že to bude pak ještě lepší…. A podpoří vás, pochopí a vytáhne z vás tu nejlepší vlastnost nebo vám ukáže způsob, jak tuto vlastnost v sobě najít. Ukáže přímo na ni… Tvořivost, zvládání stresu, vztahy, bohatství, zdraví, úspěch, odpuštění… to jsou všechno jednotlivá témata, která jsou odlišena i barevně, takže si můžete třeba vybírat přímo dle tématu a oblasti, kterou řešíte.

Ale i taková jedna karty při odchodu do práce, je moc fajn!

A jsem si jista, že takové karty hojně využívané dokáží změnit osobnost jen tím, že z nás postupně odmotají strachy a třeba ty nežádoucí vzorce z naší druhé vytažené kartičky.

Dokážu to! 49 karet, vydalo nakladatelství Synergie, www.synergiepublishing.com, 2021