Jste zde


Krásná pleť je odrazem duše - chcete ji také?
Esoterika.cz

 

Někdo z nás se občas, jiný zase naprosto běžně dostane do situace, kdy nevypadá odpočatě, přestože by to potřeboval, nemá čas si umýt vlasy kvůli nutnosti být déle v zaměstnání atd.

Zvláště ženy pak trápí vzhled jejich nohou, zvláště pokud je tíží např. metličkové žilky a nejraději by je ihned vyzmizíkovaly, ojedinělá není ani nutnost okamžitě hydratovat či chránit rty, jež jsou vystaveny několikahodinovému žáru slunce nebo nepříjemné zimě a větru.

Vyřešte akutní situaci rychle a jednoduše

Jdete ráno do práce a po probdělé noci chcete působit tak, jako byste ji trávila doma spánkem? Není nic snadnějšího než si koupit krém na váčky pod očima. Ty, stejně jako tmavé kruhy pod očima jsou u ponocování běžné. Tento krém přináší okamžitý výsledek díky vypnutí pokožky, snížení otoku a snížení kontrakce mikro-mimických svalů.

Chcete či potřebujete si obléknout krátkou sukni nebo šortky, ale odrazují vás drobné metličkové žilky, které máte na nohou? Okamžitého vizuálního zlepšení dosáhnete, když budete používat krém na metličky. Ke zlepšení dochází až o 48 % ve srovnání s původním stavem. Při používání po dobu 3 měsíců navíc zabráníte vzniku nových metliček, ty původní zesvětlají a dojde k celkovému lepšímu prokrvení pokožky.

Jestliže se dostanete do časové tísně, nebo jednoduše nemáte kde si právě umýt vlasy, přitom byste chtěli vypadat okouzlivě, řešení nabízí www.batiste.cz. Suchý šampon jednoduše nanesete ke kořínkům vlasů, vmasírujete jej a účes si upravíte dle vámi požadovaného tvaru. Můžete jej používat na své přírodní vlasy, ať už jsou nabarvené, blond, jste brunetka či zrzka.

Co se týče rtů, jsou pro mnohé muže korunou ženina půvabu. Ani ženám však rty mužů nejsou lhostejné, se zalíbením si prohlíží jejich tvar, plnost nebo barvu. Nepříjemné je, když jsou rty namáhány sluncem nebo nepříznivým počasím. Ideální je mít u sebe balzám na rty, který po nich lehce klouže, ihned je rozjasní a dodá jim na plnosti. Pocit úlevy díky tolik žádané hydrataci, pocítíte okamžitě po aplikaci.

Neponechejte nic náhodě a tyto čtyři rychlé „pomocníky v nouzi“ doplňte do své koupelny či kosmetické taštičky. Zajisté nebudete litovat, vždy vám pomohou vypadat perfektně.

Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

Esoterika.cz

Zaměření:

Výklady karet, Lenormand, budoucnost

Kontakt: Nevyplněno

Web: http://www.esoterika.cz

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více