Jste zde


Jak může pití správné vody ovlivnit kvalitu vašeho života
Esoterika.cz

informovaná láhev, čakry, harmonizace

V dnešní době je trendem zdravé stravování, lidé stále více hledí na kvalitu přijímaných potravin a stále omílaný dostatečný přísun tekutin. Zamysleli jste se ale někdy nad kvalitou vody, kterou pijete? Přitom správná voda může pomoci vašemu zdraví stejně jako vyvážený poměr proteinů a sacharidů.

 

Proto nás zaujalo, když se nedávno objevila láhev, která je schopná upravit kvalitu vody. Stačí do ní nalít obyčejnou kohoutkovou vodu, nechat láhev několik hodin působit a voda získá úplně jiné vlastnosti. O čem je řeč?

Informovaná láhev

Skleněná láhev s patentovaným TP křemíkovým čipem, obsahujícím několik tisíc pozitivních informací jako jsou přání, mantry a numerologické kombinace, které pozitivně ovlivňují kvalitu vody v i9 láhvi. Po jejím vypití dochází k pozitivnímu ovlivnění lidských buněk.

Institut Elektrophotonics v Berlíně dokázal, že po pravidelném pití vody z i9 informované láhve dochází ke zvýšení bio pole o 12% a ke snížení stresu o 25%.

  • Zlepšuje strukturu vody a tím zvyšuje její kvalitu
  • Zvyšuje energetické pole člověka a snižuje jeho stres
  • Zlepšuje chuť vody

i9 informovaná láhev vznikla na základě 30letého výzkumu a inovací. Tým, který stojí za vývojem i9 informované láhve, získal za své působení přes 90 mezinárodních ocenění. Několik vědeckých testů ukázalo, že voda je jednoznačně pozitivně ovlivněna pomocí TP křemíkového čipu.

Na internetu je k vidění test, kdy se jedna část jablka vloží do informované lahve a druhá do obyčejné. Po šesti dnech jsou opravdu znatelné rozdíly, protože v obyčejné lahvi je jablko již dávno shnilé, kdežto v informované lahvi teprve proces začíná.

Zobrazit láhev v obchodě

Video zde:

Informovaná láhev pracuje s čakrami a podle toho, kterou barvu si vyberete, tak pozitivně ovlivňuje tu kterou čakru. Působí zde tedy chromoterapie, neboli terapie barvou. Na obrázku níže naleznete rozepsané jednotlivé čakry a jejich barvy a ještě níže vysvětlení co která čakra symbolizuje a co můžete výběrem vhodné barvy zlepšit.

7. Čakra - korunní (fialová) - BLAŽENOST, SPIRITUALITA
Umístění: na vrcholku hlavy, kde se setkávají lebeční kosti. Temenní čakra je umístěná tři prsty nad temenem hlavy.
Ovlivňuje: velký mozek, lebka, celý organismus

6. Čakra - čelní (indigově modrá) - INTUICE, PŘEDSTAVIVOST
Umístění: těsně nad kořenem nosu, mezi obočím
Ovlivňuje: malý mozek, čelo, obličej, uši, nos, oči, vedlejší dutiny nosní, poruchy CNS

5. Čakra - krční (světle modrá) - RŮST, LÉČENÍ
Umístění: uprostřed krku v těsné blízkosti ohryzku
Ovlivňuje: horní cesty dýchací, průdušky, krk, hrtan, hlasivky, hltan, hrdlo, krk, krční páteř, šíje, ramena, ústa, čelist

4. Čakra - srdeční (zelená) - LÁSKA, ROVNOVÁHA
Umístění: střed hrudníku, na úrovni srdce
Ovlivňuje: horní část zad, srdce, dýchací orgány, hrudní koš, plíce, průdušky, paže, ruce

3. Čakra - solar plexu (žlutá) - ZÁMĚR, RADOST
Umístění: nad pupkem, kolem centrální žaludeční oblasti
Ovlivňuje: dutinu břišní, trávicí systém, tenké střevo, žaludek, játra, slezina, slinivka, žlučník, vegetativní nervový systém, metabolismu, vstřebávání živin a pokožka

2. Čakra - křížová (oranžová) - EMOCE, TOUHY
Umístění: střed křížové kosti (podbřišku, oblast kolem reprodukčního systému)
Ovlivňuje: bederní oblast zad, močový měchýř, ledviny, rozmnožovací orgány, děloha, vše tekuté - krev, míza, lymfa, trávicí šťávy, sperma.

1. Čakra - kořenová (červená) - NADŠENÍ, VITALITA
Umístění: dolní konec páteře, hráz nebo chodidla
Ovlivňuje konečník, genitálie, varlata, vaječníky, pánevní oblast, nohy a chodidla, všechno pevné (kosti, zuby, nehty) a stavba buněk

Jak tedy mohou být čakry pozitivně ovlivněny pomocí vody, která bude mít lepší vlastnosti? Více než 30 let vývoje a výsledkem je informovaná láhev, pozitivní Informace jsou zde uložené v čipu, který v sobě nese přes 2.000 různých manter, přání a pozitivních informací. Ty pak předává i vodě v láhvi a po 3 hodinách dochází k maximální změně struktury u vody v láhvi. Dle nezávislých měření dochází po pravidelném pití ke zvýšení energetického pole člověka (aury) o 12% a ke snížení stresu o 25%.

Láhve se vyrábí v barvách čaker - ta, která se Vám zalíbí jako první je ta správná volba.
K dispozici je navíc barva bílá, s ochrannou energií a duhová, která v sobě spojuje barvy předchozí.

Láhev má objem 615ml. Skvěle padne do ruky a díky gumovým kruhům, které symbolizují čakry je i nárazuvzdorná. Láhev je sama o sobě i velmi stylová.

A cena informované lahve? V kamenných obchodech je k dostání za 1350 Kč, na internetu za 1250 Kč s poštovným zdarma. Zda je to málo nebo hodně je asi individuální, zdraví má pro každého jinou hodnotu.

Láhev máme několik dní doma. Výsledky našeho užívání zveřejníme za pár dní, ale ten pocit, kdy jsme se z ní poprvé napili, je přímo magický a rozhodně teď pijeme více.

Přejít do obchodu

Hodnocení článku:

Hodnocení: 
5
Average: 5 (1 vote)