Jste zde


Léčitel MUDr. Karel Robětín, Liberec
PatrikB

Kontakt na léčitele:

Web: www.jehlicky.cz

 

Telefon: +420 604 846 908

E-mail: info@jehlicky.cz

Léčitel MUDr. Karel Robětín, Liberec

Kunratická 1503

46311

Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Provozní hodiny:

Pondělí: Zavřeno

Úterý: Zavřeno

Středa: 16:00 - 18:00

Čtvrtek: Zavřeno

Pátek: 09:30 - 12:00

Sobota: Zavřeno

Neděle: Zavřeno

Služby léčitele MUDr. Karla Robětína:

Provádím léčbu pomocí akupunktury a čínských bylinných produktů či magnetoterapie. Nabízím sonografické vyšetření břicha.

Promoval jsem v roce 1970 na lékařské fakultě Palackého university v Olomouci.

Prvních osm let jsem pracoval na chirurgickém odd.v Liberci. Před atestací II.stupně z chirurgie jsem po autonehodě, při které jsem utrpěl zranění kyčelního kloubu, byl nucen přerušit své působení na chirurgickém oddělení.

Začal jsem tedy pracovat jako praktický lékař v Českém Dubu a zde jsem poprvé začal pronikat do tajů, nejprve francouzské ušní a později i klasické čínské akupunktury. Své znalosti v aurikulotherapii, tedy akupunktury využívající k léčbě ušní boltec, tak i v klasické akupunktuře, jsem zúročil atestačními zkouškami u našich předních akupunkturistů, MUDr. Debefa v Ostravě a MUDr. Barešové v Praze.

Musím konstatovat, že léčba s pomocí akupunktury mně plně nahradila ve svých výsledcích chirurgický způsob léčby, na který jsem byl zvyklý, a který jsem v počátcích mého působení praktického lékaře velmi postrádal.

Pomocí akupunktury tedy léčím skoro 20 let. Pokud člověk postupuje přísně individuálně a správně takticky, výsledky jsou často ohromující. Zásadní rozdíl v terapii mezi východní a západní medicinou je v tom, že východní - tedy například akupunktura - působí cíleně na příčinu nemoci, kdežto západní většinou léčí jen symptomy nemoci.

Používá-li se akupunktura správně nemá vedlejších přznaků, což se u převážné většiny léků, které používá západní medicina, nedá říci.

Jsem první rok v důchodovém věku a umožní-li mne to zdraví, doufám, že pomohu tímto způsobem léčby ještě mnoha pacientům.




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

PatrikB

Zaměření: Nevyplněno

Kontakt: Nevyplněno

Web: Nevyplněno

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více