Jste zde


Kartářka Jela Sárköziová, Tábor
PatrikB

Kontakt na kartářku:

Web: www.tajemstviosudu.cz

 

Telefon: +420 777 169 632

Kartářka Jela Sárköziová, Tábor

Hanojská 2836/13

39005

Tábor

Provozní hodiny: 

Pondělí: 14:00 - 18:00

Úterý: 14:00 - 18:00

Středa: 14:00 - 18:00

Čtvrtek: 14:00 - 18:00

Pátek: 14:00 - 18:00

Sobota: 14:00 - 18:00

Neděle: 14:00 - 18:00

Služby kartářky Jely Sárköziové:

Profesionální výklad klasických tarotových karet, cikánského tarotu, malý a velký Lenormand pro páry i pro jednotlivce. Prodej esoterického zboží. Nabízím ochranné amulety, talismany pro štěstí a ručně vyráběné svíčky.

Výkladu karet se věnuji už více jak 15 let. Za tuto dobu jsem získala dostatek zkušeností, abych se mohla věnovat výkladu karet profesionálně a na plný úvazek. Mám malý obchůdek v Táboře, konkrétně na Sídlišti nad Lužnicí, kde Vám mohu zodpovědět Vaše otázky. Můžete se objednat kdykoli telefonicky anebo přijít osobně.

Výklad karet jednoduchý a stručný

Tento výklad je určen lidem, které trápí odpověď na jednu otázku s možnostmi ano či ne. Například „Najdu práci?“, „Zvládnu zkoušku?“ anebo „Mám požádat zaměstnavatele o zvýšení platu?“

Délka výkladu může být různá, protože odpověď nemusí být tak jasná, jak se na první pohled může zdát.

Cena je 300 Kč.

Výklad karet kombinovaný

Pokud chcete znát budoucnost, anebo si potřebujete ujasnit současnost, je nutné se podívat do karet hlouběji. Řešení složitých životních situací či nalezení cesty z deprese je náročnější. Taroty Vám mohou pomoci odhalit i Váš skrytý potenciál.

Na takovéto otázky a problémy je nutné vybrat vhodné karty. Někdy pomůže klasický tarot, jindy cikánský a občas je nutné sáhnout po jednom z nejtajemnějších – Velký Lenormand. Nabídnout řešení mohou i runy, pro jejichž výklad mám vyhrazen zvláštní prostor.

Máte problém s firmou a nevíte jak dál? S pomocí karet je možné udělat analýzu, která ukáže na konkrétní řešení vašich problémů.

Chcete změnit zaměstnání a nedokážete se rozhodnout? Karty vám můžou nabídnout vaše možnosti a vy se pak rozhodnete.

Máte v zaměstnání problémy? Karty dokáži odpovědět proč, a vy pak zvážíte, co s tím uděláte.

Máte problémy ve vztahu s partnerem a nevíte proč? Výklad karet vám může řešení nabídnout.

Váš partner se změnil a vy hledáte příčiny jeho chování. Karty vám odpoví.

Jste bez partnera, ale nechcete být sami. Jak se s někým seznámit a co je potřeba pro to udělat? Karty můžou pomoct.

Vaše dítě zlobí a vy nevíte jak si s ním porozumět. Možno vám karty nabídnou řešení.

Takto náročný výklad většinou začínám rozborem osobnosti podle data narození.

Cena je 500 Kč.

Partnerský výklad

Tento výklad je určen dvojicím. Ať už se jedná o manžele anebo milence. Dvojice může poznat svou budoucnost, vyjasnit si pochybnosti, či najít řešení konkrétních problémů.

Partnerský výklad lze provést i za přítomnosti jen jednoho z partnerů.

Tento výklad karet je velice časově náročný a protáhne se i na několik hodin. Je třeba, aby jste si dopředu připravili otázky, na které chcete znát odpovědi.

I tento výklad začíná rozborem osobnosti podle data narození.

Cena 1000 Kč.

Prodej esoterického zboží

Když jsem se rozhodla Tajemství osudu proměnit ve skutečné místo, napadlo mě, že kromě výkladů karet, bych mohla prodávat i zajímavé esoterické zboží, které by lidé mohli využít.

U nás v Táboře není obchůdek zaměřený na ochranné amulety, talismany pro štěstí anebo svíčky, které mají za úkol něco víc, než jen stát jako dekorace. Ikdyž bohužel, dnes jsou tyto předměty vnímány v první řadě jako dekorace. Přitom jednou z prvních věcí, kterou by měl mladý čerstvý řidič obdržet, je růženec anebo talisman s obrázkem svatého Kryštofa. Nemusí tomu věřit, ale proč si nedat patrona řidičů do auta?

Osobně plánuji do budoucna rozšířit hlavně prodej svíček. Prozatím jsem našla několik dodavatelů, kteří dělají pěkné modely, ale v blízké době plánuji vyrábět vlastní a následně je ručně tématicky malovat. Na ruční práci se v dnešní době hodně zapomíná a právě proto se chci co možná nejvíce zaměřit na prodej ručně vyráběných předmětů, protože právě ty mají k esoterice jako takové nejblíže.




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

PatrikB

Zaměření: Nevyplněno

Kontakt: Nevyplněno

Web: Nevyplněno

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více