Jste zde


Krásná prsa bez chirurga
Celostní medicína

Patříte-li mezi ženy, které dávají přednost jemnějším přírodním metodám při řešení zdravotních problémů a při pěstování krásy, máme pro Vás "novinku" prověřenou historií přírodního léčení.
Jde o HerBust, přípravek z 8 léčivých bylin ovlivňující velikost a pevnost poprsí prostřednictvím vyrovnání hormonální hladiny ženy.

 

Uživatelky přípravku se shodují na tom, že po užívání HerBustu se stala jejich poprsí plnější, větší a pevnější a vždy byla přiměřená celkové tělesné stavbě. HerBust přirozenou a bezpečnou cestou dodá plnost a krásu nedostatečně vyvinutému, zničenému či stárnoucímu poprsí a zároveň zajistí ženě dokonalou hormonální vyváženost, která přispěje k odstranění stresu, napětí a k celkovému zlepšení zdraví.


Žena se po užívání HerBustu cítí mladší, plná energie, sebevědomější a přitažlivější. Na rozdíl od problematického "vylepšení" ženského poprsí pomocí umělých implantátů, které přináší ženám bolest, pocity úzkosti a nemalé finanční výdaje je HerBust bezpečný. Ženy, které si pro vážné zdravotní problémy nechaly implantáty odstranit si stěžují na jizvy a zborcení původního tvaru poprsí a trpí většinou ztrátou sebevědomí.


Proč podstupovat tyto drastické zásahy, aniž bychom si ověřily, jestli neexistuje bezpečnější přírodní alternativa. Obdobně můžeme uvažovat ohledně užívání syntetických hormonů, které mohou nepřirozeně zvyšovat hladinu estrogenů a napomáhat tak zhoubnému bujení a přinášet nepříznivé vedlejší účinky jako je nezdravé tloustnutí či poškození jaterních funkcí.


Užívání HerBustu v doporučených dávkách zajistí hormonální rovnováhu bezpečnou cestou. Starší ženy se shodují na tom, že se jejich povislá, vrásčitá prsa po jeho užívání napřímila a vrásky se vyrovnaly. Tím získalo jejich poprsí mladistvý vzhled. Je také pravda, že u žen s velkým poprsím, které chtěly užívat HerBust především pro dosažení hormonální rovnováhy, zůstala velikost nezměněna nebo se prsa zvětšila jen velmi mírně, zatímco došlo ke zpevnění a omlazení, což bylo pro tyto ženy velmi překvapující.


Ženy užívající HerBust se zbavily takových problémů jako je nepravidelná a bolestivá menstruace, křeče, silné krvácení, změny nálad, PMS (premenstruační syndrom), klimakterické obtíže, problémy neplodnosti, deprese nervové napětí apod.


Ve skutečnosti to není nic překvapivého, protože léčivé rostliny, které HerBust obsahuje, byly po staletí používány při léčbě potíží spojených s ženskými cykly a reprodukcí. Takže si můžete být jisté, že tento produkt bude mít velmi příznivý vliv na Váš celkový zdravotní stav, i když Vám jde především o zvětšení a zpevnění Vašeho poprsí.