Jste zde


Neuvěřitelné - sůl obsahuje i písek a sklo!
Esoterika.cz

 

Nyní vám, moji milí čtenáři, předám (z více zdrojů) ověřenou informaci, která pro nás samé byla šokujícím překvapením…když jsme se ji dozvěděli. I když: v celkovém kontextu rozhodně nepřekvapí, když víme, že se nám, lidstvu, celosvětové zednářstvo snaží ublížit, kde a jak se dá.
 

Nejrůznější sajrajty, od zdraví škodlivých éček po geneticky manipulované potravinové produkty, které používají již při samotné produkci potravin, jim očividně nestačí. Konkrétně co a jak, a kde a v čem, lze průběžně dohledávat na internetu. Tuto informaci, kterou vám přineseme my nyní, mezi nimi ale nenajdete…

A sice: Pozorně si doma prohlédněte sůl.

Zaprvé, vy, hospodyňky, jste si nejspíš již všimly, že poslední dobou sůl „nějak nesolí“, tedy aspoň její slanost je mnohem mírnější, než na jakou jste byly zvyklé dřív. Řešíte to nejspíš tak, že jí do jídla zkrátka přidáváte víc. A nyní se na ni podívejte dobře. Nezdá se vám, zvláště, koupily-li jste ji v plastikovém sáčku a je umletá nahrubo, že se třpytí jak sníh na pláni za mrazivého dne? Může to být třeba na pohled efektní, ale až se dozvíte, co je těchto faktů příčinou, půjdete do kolen…

Tak tedy: Ve firmách, kde se sůl mele a vy ji dostanete v obchodech ke koupi již semletou v sáčcích, se dělá tento následující mix, kterým se plní sáčky s názvem: Kuchyňská sůl. Tento mix je: 1/3 soli, 1/3 rozemletého písku (!) a 1/3 rozemletého skla (!!!). Ano, čtete a slyšíte dobře!

Však také zednářstvo, které stojí za tímto ďábelským činem, tak moc dobře ví, co je v populaci důvodem tak hojného výskytu vysokého či alespoň zvýšeného cholesterolu v krvi: tím se totiž vaše tělo brání, aby rozemleté sklo nerozřezalo vaše cévy (!) a proto produkuje do krve zvýšené množství cholesterolu, aby tento pokryl vnitřní stěny vašich cév a nedocházelo k jejich až tak drastickému poškozování!

Kromě toho: rozemletý písek ze „soli“ se v cévách usazuje, a odtud zase pramení tak hojný výskyt infarktů, nejrůznějších cévních příhod a nejrůznějších problémů vašich orgánů.

Však také zednářstvo si nikdy mletou sůl v obchodě nekoupí! Ale vždy jen tu krystalickou, ať už kamennou nebo mořskou a tu si sami před jejím použitím v kuchyni v mlýnku umelou. Na solných krystalech je totiž to výborné, že krystalickou sůl nelze znečišťovat těmito pevnými příměsemi (protože by to bylo na pohled patrné…), a tak zednářstvo má jistotu, že si své jídlo solí skutečnou, neznečištěnou solí.

A nám všem radím dělat to samé! Sice krystalická sůl (ať už kamenná nebo mořská) je sice o trochu dražší, lze ji však sehnat i s mlýnkem na ni v každém trochu větším supermarketu.

A hlavně: těch pár korun navíc se vyplatí! Vyhnete se tak všem zdravotním komplikacím, jejichž původ pramení ze solení vašeho jídla ďábelskou mletou solí v sáčcích!

P.S. Zdá se mi to opravdu neuvěřitelné! Ale na druhé straně bych se snad už nedivila ničemu… Iva, zdroj: www.zdravi4u.cz

Redakce Esoterika.cz: Co si o tom myslíte vy, naši čtenáři? Je něco takového vůbec možné?




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
5
Average: 5 (1 vote)

Esoterika.cz

Zaměření:

Výklady karet, Lenormand, budoucnost

Kontakt: Nevyplněno

Web: http://www.esoterika.cz

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více