Jste zde


Číselná abeceda chaldejsko-hebrejské kabaly
Magica Bohemica

Čísla našeho jména tvoří nedílnou součást celkového numerologického rozboru, jsou velmi důležitá, nesou v sobě určitý znak individuality a odlišují nás od lidí, kteří mají stejná čísla data narození. Na čísla jména se můžeme podívat z více pohledů.

Jméno, které nám dali rodiče (křestní jméno) se nazývá - aktivní.
Rodné příjmení - dědičné.
Číslo celého jména vypočítáme, tak že sečteme: číslo aktivní + číslo dědičné = realizační číslo - základní kámen podle, kterého se bude formovat naše budoucnost.
Sečtení samohlásek celého jména nám dávají číslo potenciálu duše nebo vědomí a nazýváme ho číslo duše.

Sečtené souhlásky celého jména odhalují osobnost, tomuto číslu se říká číslo osobnosti. Sečteme-li číslo duše a číslo osobnosti, dostaneme opět realizační číslo, které se jmenuje také pracovní číslo, neboť v sobě skrývá i naše pracovní sebevyjádření. Duše a vědomí, to jsme opravdu my - naše sebevědomí a moudrost. Naše osobnost odhaluje, jak nás vnímají ostatní, je to podoba, která z nás vyzařuje. Realizační číslo odhaluje kvality duše a odkrývá možnosti osobnosti v kombinaci, ve které se předvádí.

Změna jména - čísla jména jsou zděděná, vybírají nám je rodiče, můžou se během života změnit a pokud je jejich vibrace nepříznivá je změna velmi vhodná. Pokud v průběhu života změníte jméno a začnete místo něj používat pseudonym smažte se v začátcích působení nové jmenné vibrace, aby jej ostatní co nejčastěji vyslovovali, vy také, nebo aby bylo často psáno, tak zvýšíte vliv vibrací nových čísel na vaši osobu, a stará mnohdy nepříznivá vibrace tak rychleji odezní. Pomocí numerologie se mohou ženy, které se rozhodnou uzavřít sňatek a nosit příjmení svého manžela, vyhnout nepříznivým vibracím a nebo dostanou návod jak s takovou vibrací lépe pracovat a stejně, tak i člověk, který se rozhodne změnit jméno. Mohou se tak snadno dozvědět zda změna jména povede k lepšímu či horšímu. Při provádění numerologického rozboru vdaným ženám nebo lidem, kteří si v průběhu života změnili své jméno je velmi vhodné znát to původní.

Doplňkovým číslem je číslo iniciál (první písmeno jména + první písmeno příjmení), které se používá hlavně k výpočtu kosmického čísla, což je náš vesmírný průvodce a ochránce na pouti naším životem. Kosmické číslo si vypočítáme velmi snadno: aktivní číslo + dědičné číslo + číslo iniciál, toto číslo se neredukuje, jeho charakter čteme pouze ze složeného čísla.

Číselná abeceda chaldejsko - hebrejské kabaly, je jasnější, přesnější a tvrdší, myslím tím samozřejmě charakteristiku čísel, které se pomocí tohoto způsobu vypočítají, proto ji ve svých numerologických rozborech dávám přednost před Pythagorasem, a to především a zejména po zkušenostech, které s numerologií mám. ABECEDA - viz. obrázek . Tabulka:

 
12345678
ABCDEUOF
|KLMHVZP
JRSTNW  
Q G X   
y       



Jistě jste si všimli, že v abecedě není písmeno, které by se rovnalo číslu 9. Linda Goodmanová k tomu dodává: "Obecně přijímané vysvětlení, předávané ústně po mnoha staletí, praví, že podle nejtajnějších esoterických zákonů je číslo 9 totožné s "tajným jménem" nejvyšší moci života, které má devět písmen. Proto neexistuje písmeno abecedy, které by ho reprezentovalo. Uznávám tento důvod, protože nemám nic, čím bych ho mohla vyvrátit, a protože systém funguje i bez použití 9 jako hodnoty pro písmeno abecedy."
Jak převést jména do čísel? Napište své celé jméno a dejte každému písmenu náležité číslo. Mistrovská čísla 11, 22, 33 se ve jméně nesčítají na jednoduchá čísla.

Více se dovíte v článku s tímto názvem…




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

Magica Bohemica

Zaměření:

Poradenství, zdravý životní styl,
Numerologie - dítěte, partnerská, situační

Kontakt:

725 196 112

MagicaBohemica@seznam.cz
www.magicabohemica.cz

Web: http://www.magicabohemica.cz

Telefon: 725 196 112



Další články autora
více